На Сумщині закрили підприємство, на якому в умовах атисанітарії виготовляли консерви

За процесуального керівництва Роменської місцевої прокуратури припинено діяльність товариства з обмеженою відповідальністю, яке в умовах повної антисанітарії виготовляло консерви для військових частин та комунальних закладів у різних регіонах України. Про це 1 березня повідомили в прес-службі прокуратури Сумської області.

Фото: прес-служба обласної прокуратури

Встановлено, що під час участі в тендері на закупівлю ікри з кабачків у кількості 25000 кг для військової частини з м. Києва вказане ТОВ надало підроблені документи. Прибувши 26 лютого 2021 року за зазначеною в документах адресою в м. Ромни, правоохоронці виявили обладнання для виготовлення консервованої продукції, яке не відповідає вимогам безпечності, та готові консерви. При цьому продукцію виготовляли три жінки в жахливих умовах без дотримання жодних необхідних вимог.

На даний час триває слідство з фактом підробки документів службовими особами товариства (ч. 1 ст. 358 КК України). Після одержання висновку фахівців про якість та умови виготовлення консервів буде прийнято рішення.